Minden amit a fokhagymáról tudni kell

MENÜ

Fokhagymás csirkecomb

4 csirkecomb, 6-7 gerezd fokhagyma, só, fél ek liszt, kacsazsír.
A csirkecombokat bedörzsölöm sóval és a zsírban mindkét oldalon aranysárgára sütöm. A kettévágott fokhagymagerezdeket is beledobom az edénybe. Felöntöm 2-3 evőkanálnyi vízzel és lefedve nagyon lassú tűznél puhára párolom (a combokat ezalatt néhányszor megforgatom). Végül a combokat egy tálra helyezem, a szétfőtt fokhagymagerezdeket kevés liszttel megkötöm (szükség esetén teszek még hozzá egy evőkanálnyi vizet) és a csirkecombokra öntöm. Burgonyapürével tálalom.

Menü

Szavazás

Önnek hasznos információkkal szolgált a weblap?
Nem
Igen
Asztali nézet